פשטידת ברוקולי מנצחת.
מאת – Merav Tamam
הרכיבים-
3 ביצים.
3 כפות קמח.
קוטג׳.
שמנת חמוצה
כפית מלח.
חופן גבינה צהובה
חופן פירורי לחם
ברוקולי שקית קפוא או טרי חלוט במים רותחים.
איך מכינים-
מערבבים הכל יחד גבינות, שמנת ביצים וקמח.
בתבנית פיירקס משמנים חמאה או שמן זית באופן קליל,
מפזרים פירורי לחם שכבה דקה,
מסדרים את פרחי הברוקולי ושופכים עליהם את כל הבלילה.
לפזר גבינה צהובה למעלה.
מכניסים לתנור ל40 דק׳ על 180 מעלות עד להשחמה להוציא.
לפזר מעט פרמזן לתת לזה עוד 5 דק לנוח ויאללה,
שיהיה בתאבון .