עוגיות סהרונים כמה פשוט ככה טעים
עוגיות סהרונים מהממות
במילוי בוטנים משגע
מאת אסתי קטש
המרכיבים –
3 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
גרדת לימון
שקית אבקת אפיה
ביצה
200 גר' מרגרינה או חמאה
קורט מלח
סוכר וניל
מעט מי זהר
ומים לפי צורך.
למילוי הבוטנים-
2 כוסות בוטנים קלויים
חצי כוס סוכר
ביצה
כף דבש
מעט קינמון
ההכנה –
נערבב את המלית – נטחן בוטנים וסוכר נוסיף דבש וביצה וקינמון .
נכין בצק מכל המרכיבים. במעבד נשים הכל נלוש ונוסיף מעט מים עד שהבצק מתאחד .
נשים במקרר לשעה.
נרדד וניצור עיגולים.
נמלא במילית ונגלגל לסהרון.
נקשט בשקדים פרוסים למעלה – לא חובה
אפיה 160 מעלות חום כ 20 דקות,
לבדוק שזה מזהיב ולהוציא מהתנור
אבקת סוכר למעלה.
אתי אסתר גזאלה קטש
מה עושים? בטעות עירבבתי את כל המרכיבים יחד, ניתן לאפות זאת ככה או שזה אבוד? ועוד הכפלתי כמויות