ללא קטגוריה

מתכון לסהרונים מיוחדים במינם

אתי אסתר גזאלה קטש

עוגיות סהרונים כמה פשוט ככה טעים

עוגיות סהרונים מהממות

במילוי בוטנים משגע

מאת אסתי קטש

המרכיבים

3 כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

גרדת לימון

שקית אבקת אפיה

ביצה

200 גר' מרגרינה או חמאה

קורט מלח

סוכר וניל

מעט מי זהר

ומים לפי צורך.

למילוי הבוטנים-

2 כוסות בוטנים קלויים

חצי כוס סוכר

ביצה

כף דבש

מעט קינמון

ההכנה

נערבב את המלית – נטחן בוטנים וסוכר נוסיף דבש וביצה וקינמון .

נכין בצק מכל המרכיבים. במעבד נשים הכל נלוש ונוסיף מעט מים עד שהבצק מתאחד .

נשים במקרר לשעה.

נרדד וניצור עיגולים.

נמלא במילית ונגלגל לסהרון.

נקשט בשקדים פרוסים למעלה – לא חובה

אפיה 160 מעלות חום כ 20 דקות,

לבדוק שזה מזהיב ולהוציא מהתנור

אבקת סוכר למעלה.

אתי אסתר גזאלה קטש

תגובה 1

  1. מה עושים? בטעות עירבבתי את כל המרכיבים יחד, ניתן לאפות זאת ככה או שזה אבוד? ועוד הכפלתי כמויות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *