לביבות כרובית טעימות מושלמות לכל ארוחה
מתכון – שרה זקן
הרכיבים –
כרובית טריה בינונית
חופן גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כפית חרדל
רבע כפית מוסקט מגורד
כפית מלח
1/8 כוס קמח כוסמין לבן
חופן פירורי לחם
שמן
איך מכינים –
נחלק את הכרובית לפרחי כרובית קטנים
נחלוט ונבשל במים רותחים כמה דקות.
נוציא אחרי כ 5 דקות ,נסנן נקרר ונקצוץ.
מוסיפים 2 ביצים מלח מוסקט וקמח כוסמין
נותנים מנוחה של חצי שעה במקרר
משמנים את הידיים מעט ומכינים קציצות מהתערבות
טובלים בפירורי לחם ומניחים על נייר אפיה משומן
נרסס טיפה שמן גם מעל הקציצות
נאפה בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהקציצות משחימות
בתיאבון!