לביבות תפו"א ובצל טעימות וקלות מאוד
מתכון מאת – ליטל אשואל
הרכיבים –
ל 15 לביבות בינוניות
5 תפו"א בינוניים מגורדים בפומפייה
1 בצל גדול מגורד בפומפייה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
2 שיני שום כתושות
מלח לפי העדפה
פלפל שחור בנדיבות
* לשדרוג ניתן להוסיף מוצרלה /צהובה
איך מכינים –
תחילה נניח במסננת את תפו"א והבצל מגורדים
כחצי שעה עד שעה להגיר נוזלים
מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם שאר החומרים
ניצור עם הידיים צורות של לביבות שטוחות או עבות לפי העדפה
נטגן עד להשחמה ונוציא לרשת טיגון או נייר סופג
בתיאבון!