מאפים מתכונים מהירים פשטידות צמחוני

במקום לטגן לביבות תכינו את הפשטידה הטעימה הזאת

נורית סבטון

 

פשטידה מושלמת וקלילה לשבת ולחג

מתכון – נורית סבטון

 

הרכיבים

5 גזרים

6 תפוחי אדמה קלופים

בצל שלם 1

6 ביצים

חופן פטרוזיליה קצוצה

כפית כורכום

חצי כפית כמון

כפית פלפל שחור

כפית מלח

חצי כוס שמן קנולה

 

 

 

נבשל 5 גזרים ו6 תפוחי אדמה גדולים קלופים עד לריכוך

נצנן ונחתוך לקוביות, נשפוך לקערה גדולה 

נוסיף בצל קצוץ שטוגן מראש עד שמזהיב,

נערבב עם 6 ביצים, נוסיף את הפטרוזיליה, כורכום

כמון , פלפל שחור ומלח,  חצי כוס שמן קנולה ונערבב היטב

לצקת את התערובת בתבנית גדולה מאוד עם נייר אפיה

נכניס לתנור שחומם מראש ל185 מעלות, נאפה כ60-75 דקות שתצא דקה יחסית

בתיאבון!

 

נורית סבטון
נורית סבטון

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *