פשטידה מושלמת וקלילה לשבת ולחג
מתכון – נורית סבטון
הרכיבים –
5 גזרים
6 תפוחי אדמה קלופים
בצל שלם 1
6 ביצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית כורכום
חצי כפית כמון
כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כוס שמן קנולה
נבשל 5 גזרים ו6 תפוחי אדמה גדולים קלופים עד לריכוך
נצנן ונחתוך לקוביות, נשפוך לקערה גדולה
נוסיף בצל קצוץ שטוגן מראש עד שמזהיב,
נערבב עם 6 ביצים, נוסיף את הפטרוזיליה, כורכום
כמון , פלפל שחור ומלח, חצי כוס שמן קנולה ונערבב היטב
לצקת את התערובת בתבנית גדולה מאוד עם נייר אפיה
נכניס לתנור שחומם מראש ל185 מעלות, נאפה כ60-75 דקות שתצא דקה יחסית
בתיאבון!
בלי קמח?
בלי