פיצחתי את המתכון לנגיסי עוף שלמות! באפס מאמץ
מתכון מאת – Naama Ariely
הרכיבים –
חצי קילו חזה עוף
2 כוסות קמח טמפורה
מים לפי צורך
חצי כף כורכום
חצי כף שום גבישי
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
קמח רגיל
איך מכינים –
נטרוף עם מים את התבלינים קמח הטמפורה ושאר המרכיבים חוץ מהקמח הרגיל
עד שנקבל בלילה מעט סמיכה וללא גושים כמו טחינה .
נחתוך חזה עוף לקוביות, נטבול בקמח רגיל
ואז לבלילה של הטמפורה, נחמם שמן לחום גבוה
ונטגן בשמן עמוק עד להשחמה קלה
בתיאבון!
רחוק מאוד מהקנטאקי….
אבל טעים – זה כשדר וקטנטאקי א
בבקשה לבדוק טוב לפני שנותנים מתכון- 2 כוסות קמח טמפורה????????????את בטוחה??????.
לא יוצא בלילה עם 2 כוסות קמח טמפורה אלא גוש יבש.
התכוונת 2 כפות קמח טמפורה. אז נא לדייק ולא להטעות
נבדוק