קבב בייתי טעים
על שיפודים בהכנה קלה
קבב עירקי
מאת כרמית מ.דהאן
הרכיבים –
קילו בשר טחון מבשר טרי
רצוי ומומלץ להוסיף שומן כבש זה מוסיף המון טעם
בצל מגורד דק
צרור לפי טעם – פטרוזליה קצוצה
אם אין שומן כבש בבשר אז מוסיפים מעט שמן 2 כפות שמן זית.
מלח
פלפל שחור
כפית סודה לשתיה
איך מכינים –
מערבבים היטב את כל החומרים יחד ומתבלים .
נותנים לבשר לנוח כשעתיים במקרר
לוקחים שיפוד וחופן מהבשר ומהדקים סביב.
לאחר מכן אפשר לאפות בגריל של התנור
או על המנגל , פלנצ'ה גם אפשרי.