בשר

שיפודי קבב אמיתי בייתי מתכון אסלי

כרמית מ. דהאן

קבב בייתי טעים

על שיפודים בהכנה קלה

קבב עירקי

מאת כרמית מ.דהאן

הרכיבים

קילו בשר טחון מבשר טרי

רצוי ומומלץ להוסיף שומן כבש זה מוסיף המון טעם
בצל מגורד דק
צרור לפי טעם – פטרוזליה קצוצה
אם אין שומן כבש בבשר אז מוסיפים מעט שמן 2 כפות שמן זית.
מלח

פלפל שחור

כפית סודה לשתיה

איך מכינים
מערבבים היטב את כל החומרים יחד ומתבלים .

נותנים לבשר לנוח כשעתיים במקרר

לוקחים שיפוד וחופן מהבשר ומהדקים סביב.

לאחר מכן אפשר לאפות בגריל של התנור

או על המנגל , פלנצ'ה גם אפשרי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *