עוגות קינוחים

בול בזמן בריח משכר – עוגת טורט תפוזים פשוט נהדרת

Dana Schlesinger
עוגת תפוזים 🍊
מתכון מאת – סיון צרור

תמונה – Dana Schlesinger

הרכיבים – 
5 ביצים L
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידה מתפוז(לא חובה)
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים-
להקציף עם וו הקצפה במיקסר ביצים עם סוכר לכמה דקות
להוסיף שמן ולהקציף במהירות איטית.
להוסיף מיץ תפוזים וגרידת תפוז ולהמשיך לערבב עוד כ3-4 דקות
נחליף לוו גיטרה, נוסיף קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג,
נמשיך בערבוב עד קבלת מרקם אחיד
לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת
נחמם תנור מראש ל160 מעלות ונאפה כ-40 דקות
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *