עוגיות מרוקאיות בטעם של עוד
מתכון – אסתר סמרנו
הרכיבים-
3 וחצי כוסות קמח
חבילה מחמאה
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס קוקוס
רבע כוס שומשום
3/4 כוס סוכר
איך מכינים-
נערבב את כל המרכיבים יחד
נמשיך לערבב עד שנגיע למרקם אחיד
נעשה את העוגיות במכונה או בשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול
נכניס לתנור שחומם מראש ל175 מעלות לכ25 דקות עד להזהבה
בהצלחה!
בלי ביצים ?
היי אפשר קמח כוסמין או מלא במקום קמח לבן?
כן