פשטידת קישואים מהממת המתכון הכי טוב שלי
מתכון מאת – מאיה בוטראשווילי
הרכיבים-
4 קישואים גדולים
2 בצלים
4 כפות שמן
3 ביצים
100 גרם קמח
כפית אבקת אפיה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
חצי כוס פירורי לחם
איך מכינים–
נחתוך את הבצל לקוביות קטנות
נטגן במחבת עם 2 כפות שמן על אש בינונית עד שמזהיב
בינתיים את הקישואים נחתוך בקצוות ונגרד במגרדת בחורים הגדולים
נשים את התבלינים, הבצל, והקישואים בקערה
ונערבב עד שנקבל תערובת אחידה
נפזר את פירורי הלחם בתחתית התבנית, ניצק את הבלילה וננער טיפה את התבנית
נחמם תנור לפחות 10 דקות מראש ל180 מעלות
נאפה כ45-55 דקות או עד שנראה שהפשטידה זהובה ומתייצבת, אפשר לבדוק עם קיסם שהפשטידה מוכנה
בהצלחה!
כמה זה בכוסות 100 גרם קמח? אני יודעת ש
כוס קמח = 140 גרם
כוס חד פעמית של שתיה קלה
באיזה גודל תבנית
והם לאפות בחום עליון תחתון
או בטורבו?
עגולה 24 או ריבועית קטנה
טורבו מומלץ