אין על הפתיתים האלה יוצאים אחד אחד
מתכון משתפת האחת והיחידה – מלי מאירוב
הסוד – על כל כוס פתיתים שימו כוס מים בלבד – לא כמו שרשום על האריזה
הרכיבים-
3 כוסות פתיתים
בצל קצוץ
כפית ורבע מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
איך מכינים –
בסיר נחמם 3 – כפות שמן ונטגן מעט את הבצל ונוסיף את הפתיתים נערבב כמה דקות
ואז נוסיף 3 כוסות מים ואת התבלינים .
נסגור עם מכסה ונעביר לאש נמוכה ממש נמוכה .
עד שהמים מתאדים בערך 10 דקות , נפתח את המכסה לעוד 5 דקות בישול.
נכבה את האש !
לאחר מכן נסגור את המכסה ונשאיר עוד 20 דקות.
לאחר שהתקרר נפתח עם מזלג
יוצא אחד אחד
ההוראות לא ברורות לי, המים שמוסיפים, בהתחלה, קרים או רותחים? כמה זמן על אש נמוכה? מה זה עד שהמים מתאדים?
בקיצור אשמח לשלבים ברורים לתהליך הבישול.
אתקן
מתי מטגנים/מוסיפים את הבצל ?
אין התייחסות במתכון אליו כלל, חבל.
בהתחלה
סוגרים מכסה ומכבים את האש לעשרים דקות ? או מבשלים עם מכסה לעשרים דקות?
מכבים ומחכים 20 דקות
באיזה שלב מכבים את האש❓
בסוף אחרי ה 20 דקות❓
או אחרי ה 5 דקות בשלב שהמים מתאדים❓
בשלב שהמים מתאדים
ןמה עם הבצל?
מוסיפים בשלב הראשון