סופלה שוקולד לחורף ב5 דקות עבודה
מתכון מאת – חן יוסף
הרכיבים-
ל2 יחידות סופלה:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
1 ביצה
1 חלמון
40 גרם סוכר
25 גרם קמח
איך מכינים –
בסיר קטן או קערה נמיס את החמאה והשוקולד המריר במיקרוגל
בקערה נפרדת נטרוף את הביצה יחד עם החלמון והסוכר לתערובת מעט תפוחה
מאחדים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב
נוסיף את הקמח ונערבב לתערובת אחידה
משמנים כוסות נייר או מנג׳טים או כל כלי אחר בחמאה/שמן ומוזגים את התערובת לכלי
מחממים תנור מראש ל180 מעלות ואופים בערך כ12-15 דקות
בהצלחה!
לא כתובה כמות החמאה במתכון הסופלה.
יש להוסיף למצרכים.
כ100 גרם
לא כתוב חמאה במרכיבים. כמה צריך?
כ100 גרם
איפה החמאה?
כמה חמאה?
לא רשום במתכון…
תודה
כ100 גרם
תודה על המתכון. האם אפשר להחליף את החמאה עם שמן קוקוס? יותר בקיא ופרווה
תודה על המתכון אם הבנתי נכון הכמות היא ל2 ?