השניצלים שלי המתכון המנצח
מתכון של – Naama Ariely
הרכיבים-
בלילה:
ביצה 1
שן שום כתושה
כף ברביקיו (לא חובה)
חצי כפית פפריקה
מיונז כף
כפית חרדל
טריאקי כף (לא חובה)
מלח ופלפל כמות לפי העדפה
איך מכינים –
נערבב הכל טוב טוב, כמות ל8-10 שניצלים, נשרה לזמן ארוך כמה שיותר יותר טוב
נטבול את השניצלים בפירורים ונהדק, נניח בצד לפחות 10 דקות שיידבקו כמו שצריך
נחמם שמן במחבת שכבה לא עמוקה מידי אלא כזו שתכסה את כל החלק התחתון ותיגע בקצה העליון
נטגן עד השחמה קלה ונוציא לרשת, בתיאבון!
האם זה הגיוני שכל הבלילה שיש בה רק
ביצה אחת תספיק ל- 10 שניצלים??????
במתכון בנוסף לביצה יש כף מיונז וכל מיני תוספות קטנות.הקטע שלא טובלים בהם את השניצלים אלא מורחים נשני הצדדים ומחכים כשעה ואז מהדקים עם הפרורי לחם.
אין כמו בלילה עם דבש
אפש לשים כפית זה מוסיף
יש גם טריאקי, וזה נראה לי מספיק.
אני מציעה שתנסה ותספר לנו את נסיוני.
כן. מספיק
המיונז והחרדל הופכים את העיסה למשחה
אני שמה אותם ביחד בקערה עם הביצה והתערובת ומערבבת בעדינות
בדיוק
כן גם אני שמה ביצה אחת ל10 שניצלים
בדיוק
כן. כי יש גם טריאקי ברביקיו מיונז וחרדל
כן
לא הגיוני. אולי היא מדללת את הביצה עם מיים.
לא נראה לי משהו.
אני טורפת 3 ביצים לכמות ש ל 8-10
שניצלים. ואם זה לא מספיק באמצע מוסיפה עוד ביצה אחת.
זה כל הטעם שיהיה מכוסה בפירורית וביצה
מכניסים כל השניצלים יחד אין צורך בהרבה ביצים
לדעתי, כשמכינים מרינדה, אם ביצה אחת מספיקה לכיסוי כל השניצלים אז זה בסדר. אם לא, אז מכפילים את הכמות של כל המרכיבים בהתאם.
מספיק בהחלט זה מרינדה של נוזלים
נראה שחסר שלב בפעולה, כתוב נטבול השניצל בפירורי הלחם, היכן השלב של טבילת השניצל בבלילה שזה שלב לפני ?
כל השניצלים מכניסים לבלילה עם הביצה והתבלינים
יש גם מיונז גם חרדל גם ברביקיו וגם טריאקי. מכל אחד כף. כל התוספות האלה עם הביצה בהחלט מספיקים.
בדיוק צודקת בהחלט
נכון, גם אני לא הבנתי. ביצה אחת ? לעץכמה שניצלים. אני משתנשת לפחות בשלוש,ביצים. ביצה אחת לא מספיקה.
אז תשימי 2
לי מספיקה ביצה אחת את טובלת את כל החתיכות בתערובת
כן ודאי זה רק לדבק פרורים ואם את רוצה לבזבז תוציאי עוד אחת אם בעלך לא ירביץ לך