חלבי ללא קטגוריה עוגות קינוחים

המתכון לסברינה של פעם

חני קונאשוילי

 

סברינות מעלפות
מתכון של חני קונאשוילי
אין קינוח יותר טעים מזה שמזכיר לנו ילדות
סברינות אפשר לאפות בתבניות מאפינס או כאלה שמיועדות לסברינות
או בתבנית אחת עגולה קפיצית 26
הרכיבים-
6 ביצים מופרדות
3/4כוס סוכר
1סוכר וניל
1כף רום
3/4 שקית אבקת אפיה
1 כוס קמח
7 כפות סולת
1/4 כוס שמן
לסירופ:
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
חצי בקבוק רום
לקרם:
1.5 מיכלי שמנת מתוקה/פרווה
חצי כוס חלב/מים או חלב סויה לפרווה
2 כפות סוכר (אפשר לוותר אם שמים ריבה)
פודינג וניל
איך מכינים –
נקציף חלבונים נוסיף בהדרגה סוכר לקצף יציב
נוסיף חלמונים, סוכר וניל, שמן ורום.
להנמיך למהירות הכי נמוכה להוסיף קמח אבקת אפיה וסולת לערבוב קל.
לשמן תבניות מאפינס.
למלא כמעט עד הסוף.
יוצא 16 יחידות.
לאפות ב180 מעלות כ 25 דקות .
להוציא . לקרר מעט ואז לחלץ.
להעביר אותם למגש ועם כף לשפוך כ 3 כפות רוטב על כל אחת.
אם נשאר סירופ במגש לא לדאוג זה נספג.
אפשר לשים כפית קונפיטורה שאוהבים.
תות או פירות יער.
לזלף קרם עם צנטר כוכב.
לקרם:
1 1/2 מיכלי שמנת מתוקה/פרווה
חצי כוס חלב/מים או חלב סויה לפרווה
2 כפות סוכר (אפשר לוותר אם שמים ריבה)
פודינג וניל
להקציף לקצף יציב.
בהצלחה חני❤
חני קונאשוילי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *