עוגת וניל שוקולד צ'יפס שנמסה בפה
תמונה מאת מאיה בוטראשווילי
הרכיבים-
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
120 גרם חמאה רכה
1/2 גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל
כפית גרידת תפוז
1.5 כוסות קמח לבן
כפית וחצי אבקת אפיה
כוס שוקולד ציפס
2 כפות קמח לבן לקימוח
איך מכינים –
בקערה נטרוף את הביצים והסוכר, נוסיף חמאה ושמנת חמוצה ונמשיך לערבב
אחר כך נוסיף את גרידת התפוז, הוניל, הקמח, אבקת האפיה ונמשיך לערבב עד לתערובת אחידה
בקערה נוספת נערבב שוקולד ציפס עם 2 כפות קמח
מעבירים את השוקולד ציפס שערבבנו עם הקמח לבלילה ומערבבים מעט שימתזגו לבלילה
נעביר את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת
נחמם תנור מראש ל170 מעלות ונאפה כ40-45 דקות
נכניס קיסם למרכז העוגה ונוודא שיוצא עם פירורים לחים.
בהצלחה!