פאי שוקולד מעלף
מתכון – Liel Ben David Badash
הרכיבים-
לבצק:
3 כוסות קמח
ביצה
שקית אבקת אפיה
כוס שמן
3 כפות סוכר
לשוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1.5 כוס סוכר
½ כוס שמן
½ כוס מים
2 כפות קקאו גדושות
4 ביצים
איך מכינים –
תחילה לבצק נערבב את כל המרכיבים ביד או במיקסר
נשטח בתבנית מומלץ על נייר אפיה ונהדק היטב בגובה אחיד, בצד נשאיר קצת מהבצק
לבלילת השוקולד נחמם את כל המרכיבים למעט הביצים במיקרו/בסיר
אחרי שהכל נמס נוסיף את הביצים ונערבב במהירות שהכל יתאחד
את הבלילה של השוקולד נפזר מעל הבצק ששטחנו בתבנית, ונפורר מעל הבלילה את הבצק שנותר
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ50 דקות
נוציא נצנן ונהנה
בהצלחה!