בשר מתכונים מהירים

הקובה הכי טעימה בעולם

שושי זרקה

 

קובה בורגול מטוגנת

מתכון – שושי זרקה

 

הרכיבים-

לבצק:

3 וחצי כוסות בורגול דק

2 כוסות סולת

חצי כפית מלח

חצי כפית כורכום

חצי כפית בהרט

כחצי כוס מים

 

למילוי:

5 בצלים קצוצים

בשר טחון 500 גרם

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

חופן שקדים קצוצים

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית בהרט

 

איך מכינים – 

תחילה להשרות את הבורגל כ 40 דקות במים עד שכל המים נספגים

בקערה נשים 2 כוסות סולת, את הבורגול שהשרינו

נוסיף את התבלינים וכ חצי כוס מים או יותר לפי הספיגה. ונתחיל ללוש עד לבצק אחיד

לאחר שהבצק אחיד נכסה אותו וניתן לו לנוח כ30 דקות

 

למילוי נתחיל לטגן במחבת גדולה את הבצלים עד הזהבה

לבצלים נוסיף את הבשר הטחון ונתחיל למעוך אותו בתוך המחבת

נוסיף תבלינים פטרוזיליה ושקדים נערבב ונמשיך עד להשחמת הבשר

נוריד מהאש ונתן לבשר להתקרר

לאחר מכן נוודא שהידיים שלנו לחות ונחלק את הבצק לעיגולים קטנים

כל עיגול בצק נפתח ונרדד ונשים כף מילוי בשר בכל עיגול

נסגור היטב לצורת קובה מאורכת, נחמם שמן בסיר ונטגן בשמן עמוק

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *