מתכון מטריף של ספגטי
מתכון מאת – איריס ישראלוב בן רוש מזרחי
הרכיבים-
שמן
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
כפית שום כתוש מצנצנת או 2-3 שיני שום כתושות
מים עד 1/2 גובה סיר בערך
חבילת ספגטי
איך מכינים –
תחילה נשים שכבה דקה של שמן בסיר, נוסיף לשמן רסק עגבניות,
פפריקה, פלפל שחור, מלח, שום כתוש ונוסיף את המים
כשמתחיל לרתוח נכניס את הספגטי ונבשל לפי ההוראות על השקית
את הפרגיות נערבב עם חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, שום כתוש חצי כפית ושמן זית 2 כפות
נאפה בתנור על 200 מעלות כרבע שעה
בהצלחה!