דגים מתכונים מהירים קציצות

קציצות דגים של הבית ספר של פעם

מלי מלכה

 

קציצות דגים של בית ספר מפעם

מתכון של מלי מלכה

 

הרכיבים- 

קילו פילה דג מרלוזה או כל דג אחר טחון
3 ביצים
חבילה כוסברה
חמש שיני שום כתושות
בצל מגורד
שתי כפות פירורי לחם
כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית וחצי מלח
כפית כמון
רבע כוס שמן
איך מכינים
תחילה נערבב את הדג הטחון עם 3 ביצים, חבילת כוסברה קצוצה
5 שינים שום כתושות, בצל מגורד ופירורי לחם
לאחר שערבבנו ראשונית נוסיף לעיסה כורכום,
פלפל שחור גרוס, מלח, כמון ונמשיך לערבב היטב
נכסה את הקערה עם העיסה וניתן לה לנוח כ10 דקות
לאחר מכן נקרוץ לעיגולים בינוניים,
נחמם מחבת על אש גבוהה עם רבע כוס שמן
נטגן מכל צד כ4 דקות עד השחמה ונטרוף
בהצלחה!

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *