מחאמר שלי היא תמיד הצלחה
מתכון של נטלי פורטל
הרכיבים-
6-7 תפוחי אדמה
8 ביצים
כפית כורכום
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
גזר מגורד (לא חובה)
רבע כוס שמן
איך מכינים
נרתיח את תפוחי האדמה עד לריכוך
נמעך את תפוחי האדמה בקערה
נחכה שהכל יצטנן, נוסיף את שאר המרכיבים ונערבב היטב
ככל שנשתמש בסיר יותר קטן ככה המחאמר תצא יותר גבוהה
נחמם סיר עם רבע כוס שמן,
כשהשמן מתחיל לרתוח נשפוך את הבלילה לסיר
נשאיר 5 דקות על אש גבוהה ואז ננמיך לאש נמוכה ונשאיר עוד כ 30 דקות, ללא מכסה .
נוריד מהאש, נקרר, נהפוך את הסיר על צלחת ונוציא את הפשטידה
נוסיף מעט שמן לתחתית הסיר, נחזיר את הצד השני של הפשטידה ,
נעביר לגז עד שהצד השני משחים 10-15 דקות
בהצלחה