עוגת תפוזים מטריפה אתם חייבים להכין
מתכון של רונית פרץ
תמונה – מאיה בוטראשווילי
הרכיבים-
4 ביצים
חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס קוקוס טחון
כוס וחצי קמח תופח
כוס שמן
1.25 כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט
כפית דבש
איך מכינים –
תחילה נקציף 4 ביצים ו3/4 כוס סוכר במהירות גבוהה,
ננמיך את מהירות המיקסר
ונוסיף בהדרגה את שאר המרכיבים עד לאחידות
נעביר לתבנית מרובעת/ עגולה 26 / 2 תבניות אינגליש קייק
נחמם תנור מראש ל170 מעלות
נאפה כ50 דקות בערך ונבדוק עם קיסם שהעוגה עשויה מבפנים
בינתיים נכין סירופ להרטבת העוגה מחצי כוס סוכר,
חצי כוס מים וכפית דבש, נחמם על הגז עד הרתחה ונערבב לאיחוד
נפזר מעל העוגה כשהיא יוצאת מהתנור, בהצלחה!
האם ניתן להחליף לקנח ללא גלוטן?
תודה
שימי קמח ללא גלוטן
היי אפשר קמח תופח לפסח?
כן