תפודים מתובלים אשש
הכי טעימים שיש
מתכון מאת – אסתי
הרכיבים –
16 תפוחי אדמה בינוניים
למרינדה –
3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית גריל עוף
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כפית טרייאקי/סויה
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
איך מכינים –
תפוחי אדמה
לבשל שלמים במים כ 25 דקות
עם כף מלח
לבדוק עם קיסם שהם מבושלים
במידה !
אבל לא מבושלים מידיי!
לסנן ולקרר היטב.
אחרי קירור של תפוחי האדמה לשים על נייר אפייה את תפוחי האדמה .
לקחת מועך פירה ולמעוך כל תפוח אדמה בנפרד .
לתת מכה אחת שימעך.
לתיבול :
לשים בקערה
3 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית גריל עוף
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
רבע כפית פלפל שחור גרוס
כפית טרייאקי/סויה
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
לערבב את כל התיבול היטב ולמרוח בעזרת מברשת מהתיבול על כל תפוחי האדמה המעוכים משני הצדדים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה וקרמול התפודים .
כמו שרואים בתמונה
בתאבון אסתי זוהרץ