מאכלים ביתיים מתכונים מהירים עוף

השניצל ההפוך של פעם מהבית של סבתא

Tehila Yamin

 

השניצל ההפוך של פעם מהבית של סבתא
מתכון של Tehila Yamin

הרכיבים-

חצי קילו חזה עוף
כפית מלח
פירורי לחם לבנים פשוטים
חצי כפית-כפית אבקת שום
כפית פפריקה
ביצה
שמן

איך מכינים –

נתחיל מלחתוך את חזה העוף לפרוסות
אני אוהב פרוסות כמה שיותר דקות אך לא מדי
יכולים לחתוך באיזה צורה שאוהבים
לקערה נוסיף את פירורי הלחם הלבנים והתבלינים ונערבב מעט
בקערה אחרת נטרוף ביצה
נחמם מחבת עם שכבה של שמן
נטבול את השניצלים שלנו קודם כל בתערובת פירורי הלחם
לאחר מכן נטבול בביצה וישר מהביצה למחבת
נטגן היטב עד השחמה משני הצדדים
נוציא לרשת עד שנסיים לטגן את כולם ונטרוף
אני מתה על השניצל של פעם עם הטעם של הביצה
בהצלחה!

 

טיפים לשניצלים:

  • ניתן להגיש את השניצלים לצד פירה, אורז, ירקות צלויים או סלט
  • אפשר להוסיף גם ירקות קצוצים לתערובת פירורי הלחם, כדוגמת בצל, גזר או פטריות.
  • ניתן לטגן את השניצלים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות במקום בשמן עמוק.
  • נוכל להוסיף תבלינים נוספים שאוהבים לתערובת פירורי הלחם, כמו פפריקה חריפה, כמון, אורגנו או תימין.
  • אם רוצים אפשר להכין שניצל מדג או טופו במקום עוף

לעוד מתכונים עם חזה עוף לחצו כאן

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *