פשטידה קלאס – באפס מאמץ
מתכון מאת נופר אהרון
הרכיבים-
4 בצלים
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
3/4 כוס קמח
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
פירורי לחם
איך מכינים –
נתחיל מלחתוך את הבצלים לקוביות ונעביר לקערה
נוסיף לקערה את שאר המצרכים למעט פירורי הלחם ונערבב היטב לאחידות.
משמניםתבנית חד פעמית בינונית 25/30 או תבנית אינגליש קייק, ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות.
יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים עוד פירורי לחם מעל.
מחממים תנור ל180 מעלות, אופים כ30 עד 40 דקות , הפשטידה צריכה לקבל צבע זהוב יפה.
אפשר ורצוי להוסיף גבינות, בולגרית מגורדת וצהובה מגורדת יוסיפו המון.
בהצלחה!
קצת על פשטידות:
פשטידה היא מאפה נפלא שניתן להכין בקלות ובמהירות עם מגוון רחב של מרכיבים.
היא יכולה להיות מנה עיקרית משביעה או תוספת נהדרת לארוחה.
היתרון הגדול של פשטידה הוא הגמישות שלה – ניתן להתאים אותה לכל טעם ולכל דיאטה.
אפשר להכין פשטידה צמחונית, טבעונית, דלת שומן, עשירה בחלבון ועוד ועוד
הפשטידה אידיאלית לטיולים ולפיקניקים,
וגם נהדרת לאירוח כיוון שניתן להכין אותה מראש ולחמם אותה לפני ההגשה.
טיפים לפשטידות:
- אפשר להוסיף לפשטידה ירקות נוספים שאוהבים, כמו פטריות, בטטה ועוד
- ניתן להגיש את הפשטידה חמה או קרה.
- מי שאוהב אפשר כמובן להוסיף עשבי תיבול קצוצים, כמו פטרוזיליה, שמיר או תימין.
- ניתן להוסיף עוד מגוון תבלינים לפי הטעם דוגמת אגוז מוסקט, כמון, כורכום ועוד
שלום
אין אפשרות להדפיס הדפסה רגילה הכל יוצא לא במרכז
יש בעיה עם התכוו
1) לגבי הבצל אין גודל הבצל משקל הבצל
2) אין הכוונה לגודל קוביות הבצל
3) סוג התבנית גודל התבנית צריך להיות בהתחלת המתכון
4) גודל התבנית אינו מתאים למתכון אני הכנתי את המתכון בתבנית חד פעמית לפי המידות שרשום במתכון גובה הפשטידה יצא מאוד נמוך
4) בכלל המתכון לא הכי מדויק