מתכונים מהירים עוף

מתכון פשוט לנאגטס ממכרים – הילדים ימותו על זה

Isakov Adi Avraham
מתכון פשוט לנאגטס ממכרים – הילדים ימותו על זה
מתכון מאת Sima Lubaton
תמונה של Isakov Adi Avraham
הרכיבים-
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
בקערה 1:
כוס קמח
כף גריל עוף
כף פפריקה מתוקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
בקערה 2:
כוס קמח
כף גריל עוף 
כף פפריקה מתוקה,
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס סודה
חצי כוס בירה בהירה/מים למי שלא אוהבת בירה
איך מכינים –
נתחיל מלחתוך את חזה העוף לקוביות של בערך ס"מ 1.
נעביר את הקוביות לציפוי של קערה 1
לאחר מכן נעביר את הקוביות למסננת וננער מעודפי הקמח.
נכין את הבלילה בקערה 2 – נערבב קמח, תבלינים, סודה ובירה ונעביר את הקוביות לבלילה
ניצור מהקוביות הקטנות קציצות בעזרת כף ונטגן בשמן עמוק עד הזהבה יפה

בתיאבון ובהצלחה!

קצת על נאגטס:

הנאגטס הם בעצם חתיכות קטנות של בשר עוף, מצופות ומטוגנות בשמן עמוק, אפשר גם לאפות אותן בתנור
מאכל פופולרי מאוד ברחבי העולם, מסעדות, מזון מהיר וגם בבית.
היום הנאגטס מיוצרים בדרך כלל מחזה עוף טחון המעורב עם תבלינים ופירורי לחם או ציפוי אחר,
הנאגטס מוגשים בדרך כלל עם רוטב צ'ילי מתוק או רוטב ברקביקיו,
הם יכולים להיות מוגשים כמנה עיקרית או כשנשנוש קטן לפני המנה העיקרית.
הנאגטס נחשבים למזון לא בריא, עשיר בשומן וקלוריות.
עם זאת אפשר לשנות את הנאגטס לגרסאות בריאות יותר שניתן להכין בבית מחומרים טריים ומגוונים.

טיפים לנאגטס:

מומלץ להשתמש בחזה עוף טרי ואיכותי
מי שאוהבת אפשר להוסיף גם עשבי תיבול טריים קצוצים, כמו פטרוזיליה, כוסברה או אורגנו.
ציפוי פירורי לחם או קמח הם הנפוצים ביותר, אך ניתן להשתמש גם בפנקו, שבבי קורנפלקס או שבבי חטיף מלוחים.
חשוב לא להעמיס את הסיר, אחרת הנאגטס לא יתבשלו באופן אחיד.
ניתן גם לאפות את הנאגטס בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות תוך כדי שאנחנו הופכים באמצע האפיה את הנאגטס.
לנאגטס טבעוניים, ניתן להחליף את העוף בטופו, או פטריות פורטובלו.

לעוד מתכונים לעוף מטוגן לחצו כאן

Isakov Adi Avraham
Isakov Adi Avraham

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *