קסם של כדורי שוקולד עם הרכיב המפתיע
מתכון של דבי ממן
הרכיבים-
2 חבילות שוקולד מריר
גביע קצפת ריץ'
75 גרם נטורינה
250 גרם פתיבר
100 גרם קוקוס קלוי טחון
3 כפות סוכר
איך מכינים –
ראשית נשתמש בסיר בינוני להמיס את השוקולד המריר,
הרכיב המיוחד שלי – גביע קצפת ריץ' ו75 גרם נטורינה.
תוך כדי נרסק 250 גרם פתיבר לשברים קטנים,
כשהכל נמס ומתאחד בסיר נוסיף את הפתיבר המרוסק,
100 גרם קוקוס קלוי ו3 כפות סוכר.
נערבב הכל היטב נוריד מהאש ונמתין כמה דקות שיתקרר,
כשהתערובת מוכנה נגלגל לכדורים ונטבול לפי הטעם בסוכריות,
קוקוס קלוי, קוקוס טחון או כל ציפוי אחר שאוהבים
בהצלחה!
קצת על כדורי שוקולד:
כדורי שוקולד הם קינוח מוכר ואהוב,
פשוטים וקלים להכנה וטעימים בטירוף
מורכבים בדרך כלל מביסקויטים שבורים ומעורבבים עם שוקולד,
חמאה, חלב, סוכר ותוספות שונות.
ניתן למצוא מגוון מתכונים המשתמשים ברכיבים שונים, גם בגרסאות פרווה.
טיפים לכדורי שוקולד:
- ניתן להוסיף לתערובת אגוזים קצוצים, פירות יבשים, תבלינים כמו קינמון, ציפורן, גרידת תפוז / לימון לטעמים עשירים יותר.
- נסו לגלגל את כדורי השוקולד גם בשקדים טחונים, פיסטוקים טחונים, או שוקולד מומס, ציפויים פחות שיגרתיים ומפתיעים.
- ניתן להכין את כדורי השוקולד מראש ולשמור במקרר עד 4 ימים.