לא תוכלו לעמוד בפניהן – מתכון פשוט וטעים בטירוף לעוגיות שוקולד צ'יפס ממכרות
מתכון של Gili Baruch
הרכיבים-
נשתמש בכוס חד פעמית חמה-
4 ביצים
כוס שמן
שקית אבקת אפיה
כוס ורבע סוכר
2 שקיות סוכר וניל
4 כוסות קמח
כוס שוקולד ציפס
איך מכינים –
ראשית נתחיל לערבב את המרכיבים הרטובים במיקסר עם וו גיטרה
לא חובה להשתמש במיקסדר אבל מומלץ,
לאחר מכן נוסיף את היבשים בהדרגה
בסוף נוסיף את כוס השוקולד צ'יפס.
אם הבצק יוצא דביק (תלוי בסוג הקמח שמשתמשים), נשמן מעט את הידיים.
ניצור בעזרת הידיים כדורים קטנים
ונניח בתבנית במרווחים קטנים כיוון שהעוגיות מתנפחות באפיה.
נחמם תנור מראש ל170 מעלות טורבו ונאפה עד שהעוגיות התנפחו והזהיבו מעט.
בהצלחה!
טיפים לעוגיות שוקולד צ'יפס:
- ניתן להוסיף לבצק אגוזים קצוצים, פירות מיובשים או תבלינים כמו קינמון או ציפורן לטעמים עשירים יותר.
- אפשר להשתמש לחלופין בשוקולד צ'יפס מריר, לבן, או חלב.
- לעוגיות קריספיות יותר נאפה זמן ממושך יותר, לעוגיות רכות זמן אפיה נמוך יותר.
- נשמור את העוגיות עד 3 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.