חלבי עוגות קינוחים

עוגת גבינה בדיוק כמו בבית מלון – מתכון מנצח ללא קמח וללא שמנת

Nataliy Ben Baruch Medalsiy
עוגת גבינה כמו בבית מלון – מתכון מנצח ללא קמח וללא שמנת
מתכון של Nataliy Ben Baruch Medalsiy
הרכיבים-
קילו וחצי גבינה לבנה 9%
כוס סוכר
6 ביצים
3 וחצי כפות קורנפלור
3 וחצי כפות אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים-
ראשית נקציף קילו וחצי גבינה לבנה ביחד עם כוס סוכר,
נוסיף לקצף הגבינה את הביצים,
הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל,
נערבב הכל היטב עד בלילה אחידה.
נשפוך את הבלילה לתבנית מלבנית 20 על 30 עם שוליים גבוהים.
נניח את התבנית המלבנית בתוך תבנית תנור מלאה מים בתחתית התנור.
נחמם תנור מראש ל170 מעלות גריל עליון ותחתון
נאפה כשעה ו40 דקות בדיוק (01:40)
לאחר האפייה נוציא את העוגה מהתנור
ונניח אותה להתקרר בטמפרטורת החדר.
לאחר מכן נעביר למקרר להתייצבות.
בהצלחה!

קצת על עוגת גבינה אפויה:

עוגת גבינה אפויה היא קינוח קלאסי מוכר ואהוב על רבים ברחבי העולם,
ידועה במרקם הקרמי והטעם העשיר שלה.
המתכון הבסיסי מורכב מבסיס פריך עשוי ביסקוויטים טחונים עם חמאה מומסת,
ומלית  עשויה מגבינה, ביצים, סוכר ותוספות שונות כמו וניל, לימון או פירות.
הסוד לעוגה מושלמת טמון באפייה איטית ובתנור שחומם מראש,
כך שהגבינה תתקשה מעט מבחוץ ותישאר רכה במרכז.

טיפים לעוגת גבינה אפויה:

  • במהלך האפייה חשוב להימנע לגמרי מפתיחת דלת התנור, כל פתיחה עלולה לגרום לירידת הטמפרטורה ונפילת העוגה.
  • חשוב שהביצים יהיו בטמפרטורת החדר, אחרת הן עלולות לגרום לגושים במלית.
  • אפשר להוסיף לבלילה פירות יער, שוקולד צ'יפס, או תמציות טעם שונות כמו וניל או לימון להעשרת הטעם.
  • נצפה את העוגה לאחר האפיה בשמנת חמוצה, גנאש שוקולד או רוטב פירות.

 

Nataliy Ben Baruch Medalsiy

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *