מתכונים מהירים עוגות פרווה קינוחים

עוגת לימון פרווה רכה ועסיסית שתפתיע אתכם 🍋

Adina Batash
 
עוגת לימון רכה ועסיסית שתפתיע אתכם 🍋
מתכון – Adina Batash
הרכיבים-
המתכון לתבנית אינגלישקייק
נשתמש בכוס חד"פ חמה
2 ביצים L
חצי כוס סוכר
שליש כוס שמן
שקית סוכר וניל
כף אינסטנט פודינג וניל
5 כפות מיץ לימון סחוט טרי (לימון 1 בערך)
שליש כוס מיץ תפוזים או מים
גרידה מחצי לימון (או יותר מי שאוהב)
כוס קמח תופח
איך מכינים –
ראשית מקציפים ביצים עם סוכר עד שהקצף מכפיל את עצמו,
מנמיכים את מהירות המיקסר,
מוסיפים לפי הסדר באיטיות שמן, מיץ לימון ומים.
בסוף מוסיפים את הקמח התופח ואינסטנט פודינג וניל,
ממשיכים לערבב בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה ללא גושים.
משמנים ומקמחים תבנית אינגליש קייק,
שופכים את הבלילה לתבנית,מחממים תנור ל180 מעלות
ואופים כ30 דקות בערך עד השחמה.
נוודא בעזרת קיסם שיוצא יבש שהעוגה מוכנה לפני שנוציא מהתנור.
בהצלחה! 🍋  🍋 

קצת על עוגת לימון:

עוגת הלימון הקלאסית היא קינוח רענן ומרענן,
משלבת בתוכה את חמיצות הלימון עם מתיקות הסוכר.
המרקם הרך והלח, בשילוב עם הקרום הפריך,
יוצרים עוגה ביתית עשירה בטעמים מיוחדים,
בנוסף עוגת הלימון היא בסיס מצויין להתאמה אישית וליצירת עוגות מורכבות יותר,
בעוגת לימון פשוטה ניתן להוסיף את הטויסט האישי של כל אחד ולהפוך אותה ליותר מיוחדת.

 

טיפים לעוגת לימון:

  • חשוב שהחומרים יהיו בטמפרטורת החדר כדי שהבלילה תתערבב בצורה אחידה בקלות.
  • הכינו סירופ הקלאסי לעוגת לימון מסוכר ומיץ לימון,

ניתן להוסיף לסירופ מעט גרידת לימון לקבלת טעם לימוני עז יותר, נשפוך את הסירופ מעל העוגה כשהיא חמה.

  • הגישו את העוגה חמה או בטמפרטורת החדר. ניתן לקשט אות לצד בקצפת, גלידה, פירות טריים, וגם לפדר באבקת סוכר מעל.

לעוד מתכונים לעוגות בחושות לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *