אבל אף פעם לא מאכזבת
עוגת גבינה כמו בבית מלון מתכון פשוט וקל בלי הפרדות הכול בקערה אחת!
כמה טיפים-
מאת דגנית כהן עבו
בזמן שאת מערבבת את המצרכים בקערה , תשמני תבנית בחמאה ותחממי תנור על 150
לאחר מכן שאת מכניסה תבנית לשים על 170 מעלות לחצי שעה .
שימי לב לזמנים אחרי חצי שעה שוב 150 לעוד חצי שעה .
ואז תוציאי .. תתני לה להצטנן ואז לחרוץ ריבועים ואבקת סוכר .. כמה שהיא מתקררת היא יותר טעימה
הרכיבים-
חצי קילו גבינה לבנה
2 גביעים של שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר – אפשר כוס
שקית אינסטנט פודינג וניל
6 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
סוכר וניל
איך מכינים –
פשוט פשוט – מערבלים הכל יחד בקערה עד שהכל חלק ללא גושים.
מעבירים לפיירקס מלבנית לא גדולה 20/25 או 20/30
אפייה 170 מעלות חצי שעה ואחר כך עוד כחצי שעה על 150 מעלות
העוגה לא צריכה להשחים.
אין אין יותר טעימה מזו