איך להכין עוגיות מושלגות באפס מאמץ
מתכון מאת מוניק אפרים
הרכיבים-
2 ביצים L
כוס סוכר
רבע כוס שמן
חצי כוס קקאו
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
צלחת אבקת סוכר לטבילה
איך מכינים –
המתכון פשוט ומהיר ללא פרווה וללא המתנה,
נערבב בקערה היטב את כל המצרכים למעט אבקת הסוכר לתערובת אחידה.
אחר כך נכין צלחת מלאה באבקת סוכר,
נכדרר מהתערובת כדורים בגודל שווה,
כל כדור נטבול בצלחת אבקת הסוכר ונניח במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ8-10 דקות,
נוציא ונהנה, מתכון קליל וטעים בטירוף!
בהצלחה!
קצת על עוגיות מושלגות:
עוגיות מושלגות הן פינוק שוקולד קטן, מושלם לחובבי המתוקים.
העוגיות האלה רכות, נימוחות וטעימות במיוחד,
הרבה בזכות הציפוי הסוכרי הלבן שלהן שיוצר ניגוד נפלא לשוקולד.
הן מושלמות כחטיף מהיר,
לצד קפה או תה, או לאירוח חברים ומשפחה