אין ולא יהיה על ריחות ההדרים של עוגות התפוזים הנהדרות שלי
מתכון מאת Mary Shaked Shirazi
הרכיבים-
*נשתמש בכוס מדידה אוניברסלית
*כמות לתבנית אינגלישקייק אחת (אפשר להכפיל כמויות)
כוס מיץ תפוזים
½ כוס שמן
2 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל ו2 כפיות אבקת אפייה
כמה טיפות תמצית וניל
2 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל ו2 כפיות אבקת אפייה
כמה טיפות תמצית וניל
מעט גרידת תפוז
לקישוט:
כ- 50 גר' שקדים מולבנים (לא חובה)
לקישוט:
כ- 50 גר' שקדים מולבנים (לא חובה)
איך מכינים-
נתחיל מלבחוש יחדיו את כל החומרים לעיסה חלקה,
אני ערבבתי הכל במטרפה ידנית.
אחר כך נשפוך את העיסה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה
נפזר מעל את השקדים ונחמם תנור מראש ל170 מעלות,
נאפה כ45 דקות, לפני שנוציא ננעץ קיסם במרכז העוגה ונוודא שיוצא יבש.
מתכון קליל לעוגה נהדרת, אין על עוגות תפוזים
בהצלחה!