המוס הזה יגרום לכן לחייך – קליל ומושלם לאירוח
מתכון של Liel Ben David Badash
הרכיבים-
150 גרם שוקולד מריר/חלבי
250 מ"ל שמנת מתוקה של השף הלבן
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
איך מכינים-
ממסים את השוקולד במיקרו בפולסים קצרים של 30 שניות כל פעם.
לאחר מכן נקציף שמנת מתוקה,
נוסיף לשמנת בהדרגה את האינסטנט פודינג וניל והסוכר,
נמשיך להקציף עד קבלת קצפת יציבה.
בתנועות קיפול נטמיע את השוקולד המומס לתוך הקצפת עד תערובת אחידה.
נכניס את התערובת לשקית זילוף עם צנטר,
נזלף לתוך כוס לבחירה, אפשר לקשט עם שוקולד מגורד,
אבקת קקאו, קוקוס טחון קלוי או כל דבר אחר שאוהבים.
בסוף נכניס למקפיא ל10 דקות ונגיש
בהצלחה!
קצת על מוס שוקולד:
הידעתם? לשוקולד יש השפעה חיוביות על מצב הרוח שלנו,
החומר הפעיל בשוקולד – אנאנדמיד נקשר לקולטנים של המוח וגורם לתחושת הנאה ואושר.
בעקבות כך זה לא מפתיע שמוס שוקולד כזה יעורר רגשות חיוביים וירים את המצב רוח,
עשו טובה ותנו לעצמכם להתפנק במוס שוקולד ללא רגשות אשם, המוס הזה הוא לא רק טעים, אלא גם בריא לנפש.
בהצלחה!