מתכונים מהירים סלטים צמחוני

איך מכינים סלט קולסלאו מושלם – אותנטי ומתאים לכל ארוחה

Dina Roffeh

 

 

איך מכינים סלט קולסלאו מושלם – אותנטי ומתאים לכל ארוחה
מתכון מאת Dina Roffeh

 

הרכיבים-
כרוב לבן גדול 1
פלפל אדום 1
גזר 1
בצל ירוק
2-3 כפות מיונז
2-3 כפות שמן (לא חובה)
כפית חרדל דיז׳ון
מיץ לימון בנדיבות
קמצוץ סוכר
מלח לפי טעם

 

איך מכינים –
נחתוך כרוב לבן לרצועות דקות,
אחר כך נגרד גמבה ופלפל אדום לרצועות דקות גם כן
ואת הבצל הירוק נחתוך במגימיקס או כל מעבד מזון אחר,
נעביר את כל הירקות לקערה.
בקערית נפרדת נערבב את המיונז,
שמן, חרדל דיזון, מלח, סוכר ולימון לרוטב אחיד.
את הרוטב שקיבלנו נטמיע לתוך הירקות החתוכים ונערבב היטב.
בהצלחה!

קצת על סלט קולסלאו:

סלט קולסלאו הוא סלט מנצח ומתאים תמיד.
מי יכול בכלל להתנגד לפריכות של הכרוב,
מתיקות הגזר והרוטב הקרמי החמצמץ?
הוא פשוט להכנה ומושלם לצד כל ארוחה שתכינו,
בוא נצלול יחד לעולם הקסום של הקולסלאו ונכין את הגרסא הביתית המושלמת!
בהצלחה!

 

  • לשמירת הפריכות לאחר הכנת הסלט נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר הסלט ישמור על טריותו עד 3 ימים ככה
  • לטעם מעושן נוסיף מעט אבקת צ׳ילי או פלפל קאיין
  • לטויסט אסיאתי נחליף את החומץ הלבן בחומץ אורז ונוסיף ג׳ינג׳ר מגורר

לעוד מתכונים לסלטים לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *