מאכלים ביתיים מתכונים מהירים עוף

איך להכין בבית מנה משגעת של כבדים מקורמלים – אין טעים כזה

Noa Aloni

 

איך להכין בבית מנה משגעת של כבדים מקורמלים – אין טעים כזה
מתכון – Noa Aloni
הרכיבים-
קילו כבדי עוף
2 בצלים 
שמן
כפית וחצי אבקת מרק עוף
כף סילאן
רבע כפית כורכום 
פלפל שחור גרוס
מלח
איך מכינים –
לפני הכל לשומרי הכשרות – יש לשרוף את הכבדים על אש גלויה לפחות עד חצי בישול.
אחר כך נפרוס את הבצלים לחצאי פרוסות.
נטגן את הבצלים במחבת עם 3 כפות שמן כ10 דקות על אש נמוכה-בינונית עד התקרמלות,
בשלב זה נוסיף את הכבדים והתבלינים ונערבב היטב.
בסיום נזגג מעל הכל כף סילאן ונטגן עוד כדקה בערך (נשים לב שהכבדים לא מתייבשים).
נוריד מהאש ונתענג
בהצלחה!

כבדים עוף מקורמלים עם סילאן – מנה פשוט מופלאה:

כבדי עוף מקורמלים – מנה עשירה וטעימה ביותר.
הטעמים האותנטים של הכבד ביחד עם מתיקות הסילאן והבצל המקורמל זה ממש חגיגה לחיך.
מאתים גם לארוחת ערב קלה וגם לארוחה משפחתית.
הכבדים מקבלים מרקם רך ועסיסי,
הרוטב הסמיך עוטף אותם מכל עבר וזה דרך מצוינת להכיר את הכבדים ולהעריך את טעמם הייחודי.

טיפים לכבדים מקורמלים:

  • חריפות – הוסיפו צ'ילי חתוך או פלפל חריף גרוס
  • זמן הבישול – שימו לב כי הכבדים מתבשלים מהר מאוד, לכן חשוב לא לבשל אותם יותר מדי כדי שלא יתייבשו.
  • הגשה – הגישו את הכבדים לצד פירה רך ואוורירי, ירקות צלויים בתנור או סלט ירוק רענן.

 

לעוד מתכונים לעוף לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *