פשטידת אטריות חגיגית שיתחננו ממכם להכין שוב ושוב
מתכון מאת Natali Uliel
הרכיבים-
שקית איטריות בינוניות או רחבות לבחירתכם
4 ביצים L
גביע קוטג׳ 250 גרם
גביע גבינה לבנה 250 גרם
חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור גרוס
כוס גבינה צהובה מגורדת
איך מכינים –
מבשלים את שקית האטריות לפי הוראות יצרן עד בישול מלא.
אחר כך מעבירים את האטריות לקערה חדשה ומוסיפים ביצים,
גבינה לבנה, קוטג׳, מלח, פלפל שחור וגבינה צהובה מגורדת,
מערבבים הכל ביחד עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית חד״פ עגולה בינונית כמו בתמונה,
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ40 דקות.
בהצלחה!
שדרוגים שונים שאפשר להוסיף לפשטידה:
- ירקות – הוסיפו ירקות חתוכים לקוביות קטנות כמו ברוקולי מבושל, פלפל צבעוניים, אפונה. כל אלו יוסיפו עוד צבע, טעם וערכים תזונתיים לפשטידה
- תבלינים – העשירו את הפשטידה על ידי הוספת תבלינים כמו בצל יבש, אבקת שום, אגוז מוסקט וכו׳
- בצל מטוגן – טיגון קל של בצל קצוץ ופיזורו מעל הפשטידה לפני האפייה ישלים טעמים ויעניק מרקם שונה
- פירורים – פיזור פירורי לחם על גבי החלק העליון של הפשטידה לפני האפיה יתנו לה מרקם פריך זהוב וממכר
שלום,
לא רשום
כמה ביצים
היי כוכבה רשום 4 ביצים L