עוגת תפוזים ביתית גבוהה ונימוחה
מתכון מאת מלי מיכאל
הרכיבים-
*כוס מדידה אוניברסלית
6 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
גרידת תפוז
2 שקיות סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח
איך מכינים –
נתחיל מלהקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב,
אחר כך נוסיף את הרטובים ובסוף את הקמח בתנועות קיפול.
לאחר מכן נעביר את הבלילה לתבנית אנודייז לא משומנת,
נחמם תנור מראש ל160 מעלות אפיה רגילה ללא טורבו
נאפה כשעה, נוציא מהתנור ונהפוך את העוגה בעודה חמה.
לאחר שהפכנו נמתין כשעה שהעוגה תתקרר לפני חילוץ העוגה מהתבנית.
בהצלחה!