פשטידת ברוקולי וכרובית קלה קלה בטעם שלמות
מאת דליה נחום
הרכיבים-
חצי כרובית
ראש של ברוקולי
2 ביצים L
גביע קוטג'
גביע שמנת חמוצה
חופן גבינה צהובה מגורדת
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח לפי טעם
פלפל שחור לפי טעם
פרמז'ן
פירורי לחם
איך מכינים –
נשלוק במים רותחים את הכרובית והברוקולי,
נבשל עד ריכוך, נוציא לקירור ונפרק לפרחים קטנים.
אחר כך נערבב היטב בקערה את הביצים, קוטג,
שמנת חמוצה, גבינה צהובה מגורדת, אבקת מרק בצל ומלח פלפל.
לאחר מכן נוסיף לקערה את פרחי הכרובית והברוקולי ונערבב לאחידות.
נשמן תבנית בינונית כמו בתמונה ונרפד בתחתית של פירורי לחם,
נשפוך לתבנית את התערובת וניישר, נפזר מעל הכל פרמז'ן.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ30 דקות בערך.
נוציא מהתנור לאחר האפיה ונקרר
בהצלחה!