חלבי עוגות פרווה קינוחים

סברינות – מתכון מקורי של אמא שלי

תמי אוחנה

משתפת תמי אוחנה –

"המתכון המקורי של אמא שלי "

הרכיבים

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

כוס קמח

6 כפות סולת

כף רום

שקית וחצי אבקת אפייה

לסירופ –

3 כוסות מים

כוס סוכר

3 כפות רום

קרם – להקציף

2 שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג וניל

כף רום

חצי כוס חלב

איך מכינים

מפרידים את הביצים.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר.

לאחר שנוצר קצף יציב מוסיפים חלמונים ,קמח ,סולת רום ואבקת אפייה.

מערבבים לאיחוד

מעבירים לתבניות אישיות של סברינות לשמן .

אפשר לתבנית אחת עגולה 26.

אפייה 180 מעלות עד שזהוב .

לאחר האפיה לקרר.

לשפוך סירופ חם על עוכות קרות.

לאחר מכן לקשט בקצפת ודובדבן

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *