משתפת תמי אוחנה –
"המתכון המקורי של אמא שלי "
הרכיבים –
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
כוס קמח
6 כפות סולת
כף רום
שקית וחצי אבקת אפייה
לסירופ –
3 כוסות מים
כוס סוכר
3 כפות רום
קרם – להקציף
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
כף רום
חצי כוס חלב
איך מכינים –
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
לאחר שנוצר קצף יציב מוסיפים חלמונים ,קמח ,סולת רום ואבקת אפייה.
מערבבים לאיחוד
מעבירים לתבניות אישיות של סברינות לשמן .
אפשר לתבנית אחת עגולה 26.
אפייה 180 מעלות עד שזהוב .
לאחר האפיה לקרר.
לשפוך סירופ חם על עוכות קרות.
לאחר מכן לקשט בקצפת ודובדבן