מתכונים מהירים עוגות פרווה

עוגת תפוחים שלא מפסיקים ליישר

ננה אלקריף

המתכון של מלי

עוגת תפוחים עננים מלי מאירוב

הרכיבים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 שקיות וניל

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

4 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות

כפית לימון

כפית קינמון

2 כפות סוכר

איך מכינים

בקערת המיקסר במהירות גבוהה נקציף 4 ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר ו 2 שקיות סוכר וניל .

עד שהקצף בהיר וסמיך יותר,נוריד למהירות איטית ונוסיף 3/4 כוס שמן באיטיות

ואז 2 כוסות קמח ואבקת אפיה,

עד שהקמח נבלע.

את תפוחי העץ נעביר לקערה ונערבב עם  לימון קינמון ו 2 כפות סוכר.

נעביר חצי מהבלילה לתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26 , ונפזר מעל חצי מתערובת התפוחים .

נשפוך מעל את שאר הבלילה ונכסה בעזרת כף את התפוחים ונפזר את החצי השני של התפוחים..על הבלילה(קומות בלילה תפוחים בלילה תפוחים)

נכניס לתנור מדף שני מלמטה מחומם 175 מעלות ל 45 דקות בערך אולי פחות אולי יותר נבדוק אם היד שהעוגה יציבה נפזר אבקת סוכר שמתקררת .

(אופציה..לא חובה‼️לאחר עשר דקות אפיה נפזר קראמבל שהכנו מ 40 גרם מרגרינה קרה..או חמאה..חצי כוס קמח 3 כפות סוכר וחצי כפית קינמון ומי שרוצה גם 2 כפות אגוזים קצוצים.. נעבד ביד לפרורים ונפזר על העוגה ונמשיך לאפות לפי הזמנים)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *