מתכונים מהירים עוגות פרווה

עוגת תפוחים שלא מפסיקים ליישר

ננה אלקריף

המתכון של מלי

עוגת תפוחים עננים מלי מאירוב

הרכיבים

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 שקיות וניל

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

4 תפוחי עץ קלופים חתוכים לקוביות

כפית לימון

כפית קינמון

2 כפות סוכר

איך מכינים

בקערת המיקסר במהירות גבוהה נקציף 4 ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר ו 2 שקיות סוכר וניל .

עד שהקצף בהיר וסמיך יותר,נוריד למהירות איטית ונוסיף 3/4 כוס שמן באיטיות

ואז 2 כוסות קמח ואבקת אפיה,

עד שהקמח נבלע.

את תפוחי העץ נעביר לקערה ונערבב עם  לימון קינמון ו 2 כפות סוכר.

נעביר חצי מהבלילה לתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26 , ונפזר מעל חצי מתערובת התפוחים .

נשפוך מעל את שאר הבלילה ונכסה בעזרת כף את התפוחים ונפזר את החצי השני של התפוחים..על הבלילה(קומות בלילה תפוחים בלילה תפוחים)

נכניס לתנור מדף שני מלמטה מחומם 175 מעלות ל 45 דקות בערך אולי פחות אולי יותר נבדוק אם היד שהעוגה יציבה נפזר אבקת סוכר שמתקררת .

(אופציה..לא חובה‼️לאחר עשר דקות אפיה נפזר קראמבל שהכנו מ 40 גרם מרגרינה קרה..או חמאה..חצי כוס קמח 3 כפות סוכר וחצי כפית קינמון ומי שרוצה גם 2 כפות אגוזים קצוצים.. נעבד ביד לפרורים ונפזר על העוגה ונמשיך לאפות לפי הזמנים)

תגובה 1

  1. ערב טוב העוגת תפוחית מאד מצאה חן בעיני בגלל שהיא פרווה, מצד שני היא מאד גדולה, האם ניתן להמיר בתבניות של אי גלישה קייק או בקפייקיק? תודה ומקווה לקבל תשובה בהקדם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *