מאפים עוגות פרווה

עוגת לימון רכה ועסיסית

עוגת לימון🍋

היא קלה רכה ועסיסית

מאת עדינה בטש

 

(כוס חד פעמי שתיה חמה)

מתאים לתבנית 24 או 2 אינגלישקייק

 

הרכיבים –

5 ביצים גודל לארג

כוס סוכר

2 כוסות קמח תופח

2 סוכר וניל

3/4 כוס שמן

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

גרידת לימון (מלימון 1)

חצי כוס לימון סחוט טרי

חצי כוס מים מהברז

איך מכינים –

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף.

במהירות איטית ,להוסיף בהדרגה את השמן, את הלימון והמים ונמשיך בהקצפה. נערבב את המרכיבים היבשים ונמשיך לערבל שלא יהיו גושים בבלילה.

 

לאפות בחום 180 מעלות כ 45 דקות

ולנעוץ קיסם כדי לבדוק שיצא יבש

אז העוגה מוכנה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *