עוגיות חלבון האהובות עלי:
כאשר נשארים חלבונים אני מיד מכינה עוגיות חלבון ממכרות עם פצפוצי שוקולד ואגוזי בונדוק
מאת צביה אורן
הרכיבים-
.
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
כוס אגוזי לוז
כוס שוקולד צ'יפס
איך מכינים-
מקציפים חלבונים עם סוכר
להוציא לקערה את הקצף.
להוסיף כוס של שוקולד צ’יפס.
כוס אגוז בונדוק( אליסר) קלוי, מרוסק גס
או כל אגוז. ללא הקליפה .
לערבב בעדינות הכל ביחד.
להכין תבנית עם ניר אפיר להעזר בעזרת כפית
ולהניח על התבנית.
150 מעלות. עד להשחמה קלה.
ועד שהן מתיצבות.
מוציאים מהתנור מחכים שיתקררו ואז להוציאן מהתנור.
טעים במיוחד, קריספי.
אפשר גם להקפיאם , נשמרים היטב.

ממש ממכר.
טעים ליד כוס תה או קפה.
זהירות
ממכר.
יש לחמם את התנור מראש ולהשאיר עוד לחימום ואז להוסיף את התבנית.
בערך 45 דקות
הן מתיצבות כשמתקררות.