
קציצות מטוגנות.
זה מתכון מנצח וטעים
מאת צביה אורן
הרכיבים –
1 ק׳ג בשר עוף
שטוף וטחון
1 בצל לבן חתוך
1 תפוח אדמה מקולף וחתוך לרבעים
שן שום
1 גזר מגורד על פומפיה גסה
1 קישואי טחון בפומפייה גסה
1/4 צרור פטרוזליה קצוצה.
1 ביצה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
4-5 כפות פירורי לחם.2 כפיות מלח ורוד הימלאיה
אופן ההכנה –
לטחון במעבד
בצל ,שום ,תפוח אדמה ולהוסיף לעוף הבטחון גם את שאר המרכיבים.
להוסיף תבלינים .
לערבב וליצור קציצות.
להכין סיר טיגון עם רשת ולטגן עד להשחמה.
טעים במיוחד.
אני גם מקפיאה אותם.
ברגע שאין מה לאכול מוציאים מראש יום , מפשירים במקרר
ומחממים בטוסטר על גבי נייר אפיה
לא תאמינו כאילו עתה יצאו מהטיגון,