
עוגת שמנת חמוצה🍰🎂
לתבנית קוטר 24
הרכיבים –
לבסיס
שרוול ביסקוויטים פתיבר
150 גרם חמאה מומסת
לעוגה
4 שמנת חמוצה 27%
4 ביצים לארג'
כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת וניל או תמצית
איך מכינים –
לחמם תנור 180 מעלות
את הביסקוויים והחמאה במעבד מזון ולשטח בתבנית
לערבב את השמנת, הסוכר, האינסטנט הוניל והביצים לתערובת חלקה. להעביר לתבנית ולאפות 40-45 דק תלוי בתנור. לנעוץ קיסם ולשים לב שיוצא ללא פירורים העוגה במרכז רוטטת כאילו לא מוכנה זה בסדר היא מתייצבת בקירור לאחר 24 שעות במקרר