
עוגת ריבת חלב וקוקוס
מתכון של סיגלית עמגר
הרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
שמנת חמוצה (200 גרם)
כוס שמן
שקית אבקת אפייה
כוס וחצי קמח
חצי כוס קוקוס טחון
לציפוי-
4 כפות שמנת מתוקה
כף גדושה ריבת חלב
קוקוס קלוי לקישוט
אופן הכנה –
במיקסר מקיפים ביצים וסוכר
לאחר שהקצף הופך לתפוח מוסיפים בהדרגה את כל שאר החומרים.
כאשר נוצרת בלילה חלקה מעבירים לתבנית בקוטר 22
אפייה 160 מעלות כשעה.
אחר שמוציאים את העוגה מכינים את הציפוי במיקרו ומצפים למעלה
מפזרים קוקוס קלוי
בתאבון