
זה הקציצות הכי טעימות שיש
קציצות אבוחצירא של אמא
מאת אתי חרפוף
הרכיבים-
לקציצות –
חצי קילו טחון בקר.
1 בצל
1 תפוח אדמה
1 קישוא
שיני שום 4
עלי סלרי קמצוץ
ראס אל חנות
מעט פלפל
מלח
כמון
פפריקה
2 כפות אורז
לרוטב –
בצל
עלי סלרי
ראס אל חנות
טיפה כורכום
מלח
פלפל
מרק עוף
סילאן
כפית פפריקה
רסק – אופצייה להוסיף כף
ביצה
סולת
איך מכינים –
תערובת בקר-
טוחנת הכל יחד מלבד האורס .
מוסיפה את האורז והתבלינים מערבבת
הכל לעיסה אחידה.
יוצרת קציצות ..
טובלת כל קציצה בביצה טרופה
ואז בסולת.
מטגנת אותם .
מוציאה.
ואז מכינה רוטב.
חותכת בצל
עלי סלרי חותכת קצוץ
מערבבת היטב עם הבצל שזהוב.
הוספתי תבלינים ואפשר גם רסק.
ואז מים רותחים כ2 כוסות בערך, עם כף אבקת מרק עוף ומזגגת מעל סילאן טיפה.
בישול של חצי שעה בערך
בסיר רחב כי הקציצות תופחות אז שיהיה מקום.