
עוגיות תמרים פרווה הכי טעימות שיש
בצק בלי סוכר
מעל אבקת סוכר
הרכיבים-
לבצק
900 גרם קמח .
1 אבקת אפיה .
100 גרם כוס שמן
400 גרם מרגרינה /נטורינה ,
כף תמצית וניל .
90 גרם מים או מיץ תפוזים .
איך מכינים –
לערבב הכל במיקסר עד התאחדות טובה.
לחלק בצק ל5 חתיכות של 300 גרם פלוס מינוס .
למילוי 2 חבילות תמרים ואקום 100 אחוז.
צריך לחמם במיקרוגל ולהוסיף לכל חבילה רבע כוס מים ,
ולערבב אחרי חימום לאיחוד כדי שיהיה יותר קל למריחה ,
מציינת שכל בצק שמגלגלים צריך לחתוך לפני אפיה חריצים ישרים בגודל שאתם רוצים את העוגיה.
כדי שיהיה אפשר אחר כך להפריד אותם עד הסוף עם סכין או גלגלת של פיצה.
להכניס לתנור בחום שחומם מראש ל170 חום עליון תחתון.
עד שהם מקבלים השחמה אבל עדין נשארים לבנים ,
להוציא לצנן ולפזר אבקת סוכר.