העוגה הזו נדירה והיא קלה להכנה
שפרה אזולאי
הרכיבים-
כוס קוקוס
כוס קמח
כוס סולת
כוס סוכר
גרידה תפוז
כוס מיץ תפוזים
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
כוס שמן
6 ביצים מופרדות
איך מכינים –
נקציף חלבונים עם סוכר
בקערה אחרת נערבב היטב את כל המרכיבים שנשארו .
נוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה לתערובת .ובעדינות.
למזוג את הבלילה לתבנית מלבנית בינונית בערך גודל 30/20
לאפות 170 מעלות 50-60 דקות .
בזמן שהעוגה בתנור לבשל סירופ –
כוס וחצי מים
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
מיץ לימון קצת .
לבשל כ- 20 דקות
כשעוגה מוכנה לשפוך את הסירופ בעדינות על כל העוגה .
לפזר קוקוס
בתאבון