קציצות תבשילי עדות

פסטלים מבית סבתא- תפוחי אדמה במילוי בשר

גליה גלית נטו

פסטלים – תפוחי אדמה במילוי בשר

 

הרכיבים-
6 תפוחי אדמה מבושלים

חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל
קצת מכל תבלין
בהרט
כורכום
כמון
מלח פלפל שחור
למעטפה-
צלחת עם 2-3 ביצים מקושקשות
וצלחת עם קמח מצה /קמח רגיל

איך מכינים –

לקרר ולסנן היטב את תפוחי אדמה אפילו לילה במקרר.

מועכים את התפוחי אדמה כמו פירה .
מערבבים עם תבלינים מלח פלפל שחור קצת פטרוזיליה קצוצה.
מכינים תערובת בשר-
במחבת מטגנים את הבצל עם הבשר טחון והתבלינים מוסיפים ירק . מקררים.
משטחים מתפוחי האדמה על היד וממלאים בכף מהבשר.
סוגרים לקובה.
טובלים בקמח או קמח מצה ולאחר מכן בביצה
ומטגנים בשמן לא כל כך עמוק כמו לביבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *