
פסטלים – תפוחי אדמה במילוי בשר
הרכיבים-
6 תפוחי אדמה מבושלים
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל
קצת מכל תבלין
בהרט
כורכום
כמון
מלח פלפל שחור
למעטפה-
צלחת עם 2-3 ביצים מקושקשות
וצלחת עם קמח מצה /קמח רגיל
איך מכינים –
לקרר ולסנן היטב את תפוחי אדמה אפילו לילה במקרר.
מועכים את התפוחי אדמה כמו פירה .
מערבבים עם תבלינים מלח פלפל שחור קצת פטרוזיליה קצוצה.
מכינים תערובת בשר-
במחבת מטגנים את הבצל עם הבשר טחון והתבלינים מוסיפים ירק . מקררים.
משטחים מתפוחי האדמה על היד וממלאים בכף מהבשר.
סוגרים לקובה.
טובלים בקמח או קמח מצה ולאחר מכן בביצה
ומטגנים בשמן לא כל כך עמוק כמו לביבות.