מאפים עוגות פרווה

עוגת שוקולד ופירורים

נועם זיגדון

אם אתם אוהבים שוקולד
העוגה הזאת בול בשבילכם

עוגת שוקולד פירורים

מתאימה לשבת ולכל יום

הילדים מאוד אוהבים

כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בנונית

הרכיבים

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס שמן/ או חבילה חמאה או  מרגרינה
1 ביצה
3 כפות סוכר
מילוי –

לבשל על הגז-
200 גר שוקולד מריר
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
חצי כוס מים

להוספה-

4 ביצים

איך מכינים –

מערבבים את כל המרכיבים של הבצק .

לאחר שנוצר בצק

מהדרין 3/4 מהבצק לתחתית .

מילוי –

מבשלים את כל המרכיבים על הגז עד שהכל נמס . לאחר שמתקרר מעט ,

מוסיפים את הביצים .

לשפוך קרם מעל הבצק.
לפורר או לגרד את הבצק שנשאר מעל
לאפות ב- 180 מעלות
כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב

בהצלחה נועם זיגדון 💞

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *